In Boerhaave Medisch Centrum is de fysieke zorg sinds eind april hervat. Afspraken die vanwege de Corona-crisis waren afgezegd zijn inmiddels alsnog uitgevoerd. Met nieuwe patiënten kunnen ook weer afspraken worden gepland, zowel fysiek als per videoconsult (handig als u niet in de buurt woont, en zich aan het oriënteren bent). Klik hier voor het maken van een afspraak.     

 

Ook in Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is de fysieke zorg hervat, en wel sinds begin mei. Alle afgezegde afspraken zijn inmiddels alsnog nagekomen en nieuwe patiënten zijn ook hier weer welkom. Klik hier voor het maken van een afspraak. 

 

In beide klinieken geldt dat geheel volgens de richtlijnen van het RIVM gewerkt wordt.

Dat betekent onder andere dat wij u de dag voor uw afspraak bellen om middels een korte vragenlijst het risico op Corona in te schatten. Ook wordt u bij aankomst in de betreffende kliniek gevraagd of u (of een van uw huisgenoten) klachten heeft die mogelijk kunnen passen bij Corona. Indien dit het geval is wordt uw afspraak verzet en u wordt verzocht de kliniek direct te verlaten. Daarnaast vragen wij u om, indien mogelijk, alleen naar de kliniek te komen voor uw consult of ingreep. Indien u opgehaald wordt na een ingreep, vragen wij uw begeleider om niet lang tevoren naar de kliniek te komen en buiten (of in de auto) te wachten. Tijdens het consult zal ik voor het lichamelijk onderzoek gebruik maken van een mondmasker en handschoenen. Indien u dat wenst, kunt u zelf ook een mondmasker en handschoenen dragen. 

 

De uitgebreide instructies met betrekking tot Corona van Boerhaave Medisch Centrum vindt u hier.

De uitgebreide instructies met betrekking tot Corona van Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne vindt u hier